Keuringsklaar maken van de paarden


 

Helita; 3e plaats bij keurmeries op de UTV, hoogste punten bij de PAVO-cup. Ikoon; 2e plaats Ned. kampioenschap springen, goedgekeurde hengst. Lombardo; Winnaar grote prijs van Italië. Olivi; Goedgekeurde hengst. DBH Mac Kinley; Winnaar Ian trofee voor 5 jarigen. Navratilova; finale WK jonge dressuurpaarden. Nirvana, (vader Concorde) derde bij zevenjarigen en mag naar het WK te Lanaken.

Vanuit de eigen fokkerij hebben we veel ervaring met het keuringsklaar maken van zowel merries als hengsten.
De resultaten hierbij behaald mogen er zijn. Inmiddels hebben we zowel een heel aantal merries als hengsten naar "Ermelo" weten te brengen.
De hiermee opgedane deskundigheid is ook beschikbaar voor uw paard. Keurings klaar maken is bij ons niet zozeer het netjes poetsen en invlechten van een paard, al hoort dat er natuurlijk ook bij, maar vooral het trainen van het paard op zo'n manier dat sterke punten worden benadrukt en zwakkere punten worden verbeterd.
Daarnaast wordt er veel met de paarden geoefend op de keuringsprocedure.
Daarbij wordt zo mogelijk ook op 'vreemd terrein' geoefend, om de paarden er op de keuringsdag zo ontspannen mogelijk bij te hebben staan.
Om een paard optimaal keurings klaar te maken hebben we voor een merrie ongeveer twee maanden en voor een hengst drie maanden nodig.

Wij zijn trots op de ons behaalde resultaten

Hieronder volgt een greep uit ons werk:


Helita; 3e plaats bij keurmeries op de UTV, hoogste punten bij de PAVO-cup.

Ikoon; 2e plaats Ned. kampioenschap springen, goedgekeurde hengst.

Lombardo; Winnaar grote prijs van Italië. Olivi; Goedgekeurde hengst.

DBH Mac Kinley; Winnaar Ian trofee voor 5 jarigen.

Navratilova; finale WK jonge dressuurpaarden. Nirvana, (vader Concorde) derde bij zevenjarigen en mag naar het WK te Lanaken. 

Inloggen - Disclaimer - Webmail- Contact gegevens

Copyright © 2023. All Rights Reserved.